Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden modern fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak 30 ila forty yıl olarak belirtilmektedir. Diğer konut modellerinde olduğu gibi genel bakımları düzenli olarak yapıldığında çOkay daha uzun yıllar kullanım imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun Helloçbir sorun bulunmamaktadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında contemporary tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü fifty yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya two katlı olurken prefabrik bağ evi prefabrik ev modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan 2, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Yenilikçi yapı sisteminin geniş mekan sunumu avantajları prefabrik villaya konfor olarak yansıyor. Bilinen konut modellerindeki iç mekanı daraltan çok yer kaplayan kolon ve kirişler bu yenilikçi sistemde geride kalıyor.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, fashionable cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp three-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü thirty ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çok daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Report this wiki page